Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



04 de novembre 2019

Un petit granet de sorra...


Des que Judas Priest van crear la The Glenn Tipton Parkinson's Foundation, van posar a la venda les samarretes, van oferir la possibilitat de fotografiar-se damunt la motocicleta i van obrir un número de compte al Lloyds Bank per a ingressar donatius, les mostres de suport s’han anat succeint durant aquests mesos. 


El passat 10 de febrer, la filla d’en Glenn penjava el següent missatge a la xarxa: “Com molts de vosaltres sabeu, el meu pare (Glenn Tipton) té Parkinson. Afecta molts aspectes de la seva vida i, tristament, l’ha obligat recentment a retirar-se de les gires a temps complert (els tremolors li provoquen problemes de coordinació que dificulten la velocitat i la precisió a l’hora de tocar la guitarra). El meu pare és el lluitador i té una actitud positiva increïble envers la lluita contra aquesta cruel malaltia. Judas Priest ha creat la The Glenn Tipton Parkinson's Foundation en honor seu, i tots els ingressos obtinguts es destinaran directament a un nou tractament pioner anomenat talamotomia basat en ultrasons guiada per ressonància magnètica, que encara que es troba en els seus primers estadis, ja ha obtingut un gran èxit amb una malaltia relacionada amb Parkinson coneguda com a tremolor essencial. El meu pare té moltes ganes de marcar la diferència per ajudar altres persones que lluiten contra la malaltia i m'encantaria donar-li suport. Participo a la Marató deBarcelona (10 de març) per intentar recaptar fons. Karina Grennin”.
Paral·lelament i pocs dies després, concretament el 7 de març, Dokken realitzaven un concert acústic especial al Buta Pub, a la planta baixa de la Casa Alemanya, donant una percentatge dels guanys a la fundació del guitarrista.


L’endemà de la cursa, la Karina explicava: Ho vaig fer! Va ser dur en molts moments, però va resultar una experiència fantàstica. Moltes gràcies a tots els que heu fet donacions. El meu pare i jo estem exultants amb tot el vostre suport. Aquests diners aniran destinats a la investigació sobre un nou tipus de tractament que possiblement pugui marcar un abans i un després entre els malalts de Parkinson. Sou increïbles! Gràcies de part de la Karina, en Glenn i la The Glenn Tipton Parkinson's Foundation. Ajuda a difondre el missatge.”
A meitats d’aquest mes d’agost, en Tipton penjava el següent missatge a les xarxes del grup:
“Vull agrair a tots els que van comprar les samarretes benèfiques de The Glenn Tipton Parkinson's Foundation als diversos concerts de la gira, així com a aquells que es van fer selfies amb la motocicleta. També els ho vull agrair a en Rob, l’Ian, en Richie, l’Scott i l’Andy. Les donacions estan funcionant molt bé i això no hauria estat possible sense tot el treball dur dels nois de la banda i de la crew que pujaven a l’escenari cada nit i ajudaven a recaptar diners per a aquesta gran causa. Us anirem informant progressivament de la quantitat recaptada que ara està al voltant dels 150.000 dòlars. Per a qui vulgui fer donacions, es crearà aviat un enllaç per a fer-ho possible. Una vegada més, gràcies a tothom”.


foto de KillingMachine Bcn.

Des d'aquest blog, si bé a una escala més modesta, continuem aportant el nostre granet de sorra a les causes de les persones afectades pel Parkinson: el proper 9 de novembre al concert que Killing Machine faran a la sala La nau de Barcelona -on celebraran el seu desé aniversari- es sortejaran dos exemplars de la bibliografia "Los defensores de la fe" i se'n podran comprar a un preu especial, donant-se els beneficis a l'Associació catalana per al Parkinson.
A continuació podeu veure el vídeo promocional: