Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



02 de novembre 2019

La biografia d’en Rob Halford ja té data de publicació!


Resultado de imagen de rob halford headline publishing

Tal i com ja va deixar entreveure a principis de la primavera d’aquest any, la història de seva vida apareixerà al mercat l’octubre de 2020 i portarà per títol Confess. Aquestes memòries seran editades per l’editorial Headline Publishing i tindrà un total de 320 pàgines, escrites mà a mà amb l’Ian Gittins (que ja va seguir la mateixa fórmula amb The Heroin Diaries d’en Nikki Sixx). Actualment ja es pot fer la reserva a Amazon i la seva portada encara és provisional.
A la contra es podrà llegir el següent: “Conegut com el metalgod per la seva devota base d’admiradors, en Rob Halford sempre ha subvertit la norma i Confess oferirà als lectors una mirada convincent, sincera i honesta sobre les lluites que en Rob ha enfrontat amb les addiccions i la seva sexualitat, a més a més d’explorar la seva música i altres aspectes controvertits.”


En Rob ha explicat: “Confess és una oportunitat única a la meva vida per a exposar cada faceta de mi mateix. Excavar profundament sense cap por i sense haver d’amagar res va ser en molts sentits emocionant, divertit, pertorbador, aterrador i catàrtic. No he obviat res. Ja va sent hora que em confessi.”