Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 de novembre 2019

Torna o no torna en K.K.?


Després de l’actuació d’en K.K. pletòric de forces en el xou especial a la seva sala de Wolverhampton (una maniobra on ha deixat palès que està plenament en forma i disponible), moltes han estat les veus que han tornat a preguntar-se si serà possible veure el retorn del guitarrista a Judas Priest per a celebrar els cinquanta anys de carrera dels Deus del metall. 
A les xarxes socials, el guitarrista escrivia el següent: “Estic realment meravellat i agraït. També em trobo sorprès pels precs de molts seguidors per a que participi a les celebracions dels 50 anys de Judas Priest l’any vinent. En conseqüència, vaig pensar que allò més correcte seria contactar amb els meus antics companys  per a saber que opinaven al respecte i no s’han mostrat receptius a que participi amb el grup ni tenen intenció d’incloure’m en les celebracions del cinquantè aniversari”.
Tot i aquest revés, en Downing pensa continuar fent actuacions i no descarta celebrar un aniversari en paral·lel: “En qualsevol cas, la gran notícia pels meus seguidors és que no penso aturar-me. Tinc moltes ganes de veure-us a tots el 2020. Junts conquistarem el món!