Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



05 de novembre 2019

En K.K., en Les Binks i en Ripper junts a l'escenari del K.K.'s Steel Mill de Wolverhampton!


El passat diumenge, en K.K., en Ripper i en Les Binks, van pujar a l’escenari per a tocar un set complert de clàssics de Judas Priest, acompanyats per en Dave Ellefson (Megadeth) al baix i l’A.J. Mills (Hostile) a la guitarra. 


La vetllada va comptar amb l’actuació inicial del grup d’en Blaze Bayley, després amb el concert de la banda de l’Ellefson, Sleeping Giants, i finalment el xou amb tots els ex-membres de Judas Priest. Prèviament la sala d’en Downing, l’Steel Mill, va acollir la signatura d’exemplars del llibre More Life With Deth (co-escrit per en Dave Ellefson i en Thom Hazaert) i una posterior sessió de preguntes i respostes entre els assistents moderades pel periodista Mark Eglinton que podeu veure a continuació:




El set-list interpretat va ser el següent:


A continuació podeu veure la gravació d'algunes cançons complertes i de fragments d'aquestes:











Durant una aparició al programa "Trunk Nation" de SiriusXM, en Downing va parlar sobre com va sorgir el concert: "en Dave em va preguntar si jo l'acompanyaria per a celebrar la publicació del seu nou llibre", recorda en K.K. "Al final tot va derivar en ‘ i si ens presentem a l’Steel Mill i ho convertim aquest esdeveniment en una cosa realment única? A nit hi seré jo, en Dave, en Ripper i en Les, a més a més d’un guitarrista convidat, l’A.J. Mills, que és de Birmingham i porta els Priest al moll de l’ós. A la tarda tindrem la presentació d’en Dave i una sessió de preguntes i respostes. No només serà una gran celebració, serà una esdeveniment festiu. Una mena de MegaPriest Fest”.