Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



29 de novembre 2019

En Faulkner participa a la festa "Strange 90's" a Nashville!


El passat dissabte, 23 de novembre, en Richie Faulkner va participar a l'“Strange 90's Nashville”, al Marathon Music Works de Nashville (Tennesse) on de forma regular diverses estrelles del rock es reuneixen sota el mateix cartell per a versionar els seus clàssics preferits d’algun període concret En aquest cas seran els anys noranta de la mà de bandes com Nirvana, Smashing Pumpkins o Pearl Jam, i tots els beneficis aniran a parar a l’associació Beat Of Life que crea programes d’ajuda pels més necessitats de la ciutat.