Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



11 d’abril 2024

Judas Priest conclouen la primera part del tour europeu!


I com no podia ser d’una altra manera, ha estat amb la presència d’en Glenn durant els bisos! Tal i com ja va fer en els darrers dies, primer a Lió (adveniment que erròniament no vàrem ressenyar en el seu moment) i Milà (actuació de la qual vam publicar el xou complert), l’última data de la gira a París el passat dilluns 8 d’abril també va comptar amb la presència del titànic guitarrista.


A continuació, el concert complert a la Halle Tony Garnier de divendres 5 d’abril i el de Le Zénith tres dies després.



Tal i com ja vàrem comentar a la darrera entrada, després d'un breu descans, els Sacerdots volaran  el proper dia 18 als EE. UU. per a celebrar les seves particular misses metàl·liques en una gira que els tindrà  a la carretera durant més d'un mes.