Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



28 d’abril 2024

Invencible Shield (FAQS): Track by track


Aquí comença el primer capítol de “Track by track”, la secció on en Rob Halford aportarà llum a la foscor analitzant els diferents significats que amaguen les lletres de les cançons d’Invincible Shield.


PANIC ATTACK


“Aquesta primera cançó tracta sobre la manera en la que el món està dirigit per la World Wide Web, per Internet i totes aquelles coses que aporten experiències similars. Encara recordo la primera vegada que vaig escoltar que anava a poder fer Internet. Per a mi va ser com l’espasa de Dàmocles de la que parlàvem a l’àlbum Redeemer Of Souls. A la vida tot té dues cares: a dalt i a baix, dins i fora, banc i negre. En aquell moment Internet es va presentar com una oportunitat meravellosa per a què la humanitat fes grans coses, com està passant actualment amb la IA. Però també estava l’altra cara de la moneda que és: ‘Oh, Déu meu! Això podria convertir-se en una desgràcia i portar molt dolor i molta foscor al món’. I d’això és del que parlem a “Panic Attack”. Estem parlant de la forma en la qual Internet s’ha convertit en una arma que pot accedir a llocs realment foscos. És una referència a aquest costat fosc de la xarxa. És tot un dilema perquè m’encanta tenir el meu telèfon i poder veure tot allò que passa al món en temps real. És una autèntica festa per al cervell, però també comporta ira, frustració, tristesa particularment entre la gent més jove. I no podem deixar de banda aquesta vessant perquè tots en som víctimes, sobretot quan la nostra salut mental i el nostre benestar segueixen, en major o menor mesura, els dictats de tot allò que veiem a Internet. Contemplem totes dues facetes, però l’objectiu d’aquesta cançó des del punt de vista líric era evidenciar que actualment en el món ens trobem a la mercè d’Internet.”
 
THE SERPENT AND THE KING


“El bé i el mal. La serp és el diable i el rei és déu. La major part de guerres que han assotat la humanitat des del principi de la història, sempre han tingut darrera alguna motivació religiosa o teològica. En qualsevol àmbit de la vida, sempre hi ha extremismes que poden arribar a convertir una cosa preciosa en quelcom abominable. Quan adorem a un déu ens comprometem  amb determinats aspectes que proclama aquella religió. Hi ha deïtats que professen ira i això és perillós. Només cal veure que és el què està passant al nostre voltant a qualsevol punt del planeta. Estic parlant del principi de l’univers, de sofre, d'estrelles, de foc, de l’infern i de déu. Realment tracta de l'eterna batalla entre el bé i el mal.”
 
INVINCIBLE SHIELD


“M’encanta aquesta cançó! Els Priest hem estat defensant i mantenint la fe en el heavy metal durant cinquanta llargs anys. I el missatge no s’ha pervertit ni ha canviat amb el temps: ‘Estimem el heavy metal en tota la seva puresa’. Constantment estem reforçant aquesta creença i aquest compromís, però no només el de la banda, sinó també el dels fans: ‘Tots portem armadures i junts aixecarem barricades’.
La comunitat del heavy metal reunieix resiliència, alegria i amor. I això forma un escut invencible, la cançó que titula l’àlbum.”