Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



06 d’abril 2024

Invincible Shield FAQS: Ha arribat el moment de l’hora suprema?


Des de fa un bon grapat d’anys, l’indefugible hora del comiat de Judas Priest està cada cop més a prop, si bé els més veterans de la formació han aconseguit esgarrapar al temps un nou ajornament a l’irremeiable final amb la publicació d'Invincible Shield. Però, més enllà de si aquest darrer treball i la seva gira de presentació marcarà el punt i final d’aquesta llegenda vivent, tinguem la certesa de què si acaba sent així, esdevindrà un colofó insuperable.
Podria ser que els Sacerdots no volguessin penjar encara els hàbits? Escoltem la seva veu...


En Richie Faulkner era interpel·lat a principis del mes de febrer pel mitjà mexicà Summa Inferno sobre quan de temps més pensava que Judas Priest podria estar en actiu i si la banda s’havia plantejat continuar tocant sense la presència de membres com en Halford o en Hill, el guitarrista responia el següent: “Bé, la veritat és que jo no em correspon a mi dir-ho. Ells són els creadors del metall de Judas Priest i continuen endavant, així que aquesta serà un decisió únicament seva. Si mai senten que no volen o no poden continuar, seran ells els qui ho decidiran. Quan vaig unir-me al grup només va ser per una gira i era la de comiat, així que sempre he pensat que faria després de Priest. Aquesta ha sigut sempre la meva mentalitat, però mentre Priest segueixin aquí i vulguin continuar junts, jo hi seré. Onejaré la bandera amb ells tot el temps que vulguin continuar fent-ho.”
A principis del més de març en un interviu amb Anne Erickson d’Audio Ink Radio, en Richie era preguntat sobre si Invincible Shield seria el darrer treball en la carrera de la banda i explicava: “Bé, aquesta és una gran pregunta. Mai se sap. Sempre que acabem d’escriure un àlbum et sents esgotat. Et quedes sense idees, amb la sensació d’haver-ho donat tot. Però amb els mesos, vas acumulant nous riffs i melodies i et veus capaç de fer nous temes. Així que mi se sap que depararà el futur. Vull dir que, si els nois volen fer un nou disc, hi estic totalment a favor. Y si decideixen no fer cap més, també hi estic totalment a favor. El que ells vulguin fer em semblarà bé. Amb això no estic dient que no hi haurà un nou àlbum en el futur... Mai diguis mai. També hem de pensar en què no podem fer un disc com aquest perquè no volem repetir-nos mai. Quin camí haurem de prendre? Què farem a continuació? Tot això requereix temps i asseure’s a conversar. Però si mai tornem a treballar en un altre disc, serà interessant, segur.” 

Per la seva banda, en Rob Halford, qüestionat sobre la fi del grup, afirmava el següent a Rock Antenne: “No veig el final. Crec que quan comences a pensar en el final, comences també a desinflar-te i a veure les llums borroses. Penso que tots en aquesta banda estem molt agraïts del lloc on som amb el nostre dinovè disc. Crec que si dius: ‘fem una gira més i ho deixem estar’ o “traiem un disc més i pleguem’, t’adones que la vida és la vida... Tothom sentim de la mateixa manera i pensar ‘haig d’anar a treballar, però em ve més de gust quedar-me al llit i veure la tele’ és normal. Has de saber mantenir l’equilibri entre això i les grans coses que ens ha donat Judas Priest i tot allò que hem aconseguit. A més a més també hi ha certa responsabilitat i nosaltres els hi ho devem tot als nostres fans, així que hem de tornar a Àustria, Itàlia, França, Espanya, Japó, Nova Zelanda, Austràlia, Japó… Els nostres meravellosos fans ens estan esperant i desitjant veure’ns una altra vegada i així poder celebrar la música de Judas Priest.”


Finalment, en una entrevista a l'emissora de ràdio espanyola Rock FM, en Hill contestava així davant la pregunta de si ell i els seus companys de banda han pensat en una possible jubilació: "No, encara no tenim previst retirar-nos. Encara podem actuar. El moment de pensar en retirar-se serà quan les nostres actuacions abaixin el llistó de qualitat i no ho estiguem fent bé. Serà llavors quan caldrà pensar-hi. No som estúpids, sabem que no ens estem fent més joves i que hi haurà un moment en qual ens haurem de jubilar, però no hi ha plans de fer-ho encara".

Sense perdre el fil del retir, el baixista raonava així al programa francès Metal XS sobre el fet de fer-se gran i la diferència que existeix entre l’edat mental i la física: “Personalment, em prenc les coses tal com venen. Però realment cap de nosaltres està actuant pensant en la seva edat. Vull dir, aquí dalt [al cap], encara tinc 12 anys. També en Rob. Mai envelleixes. La música et manté jove, mentalment jove. Per tant, és una cosa que, personalment, no considero gaire. Estem atrapats en l'edat que és necessària per poder continuar mentalment endavant. Físicament és una altra qüestió [riu]."