Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



14 d’abril 2024

Invincible Shield (FAQS): Glenn Tipton, la llegenda del Cid del metall (2a part)


Si a l’anterior entrada d’aquesta nova secció citàvem les declaracions que en Rob i en Richie havien estat fent en relació a la participació que havia tingut en Glenn durant la gravació d’Invincible Shield, és de llei cedir-li la paraula al màxim protagonista d’aquesta història.


En una entrevista publicada fa un parell de dies per la revista Total Guitar, en Tipton, sense apartar-se del discurs oficial, apuntava algunes coses respecte a la seva aportació al nou disc: “Vaig tocar tot el que vaig poder i estic molt orgullós de tot l’àlbum, En Richie em va ajudar molt. Crec que la seva major virtut és la seva capacitat per adaptar-se als diferents estils, però mantenint el seu propi i marcat caràcter. Priest necessita un guitarrista que pugui passar del metal més directe als temes més melòdics. Evidentment el meu problema ara és el Parkinson i he hagut de traspassar-li molta feina per aquest motiu. Segueixo esforçant-me perquè crec en la màxima de ‘no rendir-se’. Aquesta malaltia no acabarà amb mi i continuaré composant i tocant mentre pugui fer-ho”.