Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



27 d’abril 2024

Judas Priest continuen endavant amb la gira per la costa est americana!

Després del sold out a Pennsilvània, els Sacerdots han seguit celebrant les seves misses acerades al Cross Insurance Center de Bangor (Meine) i el MGM Music Hall de Fenway (Boston). El llistat de temes a totes dues localitats ha estat el següent:

Invincible Shield Tour Anthem / Panic Attack / You've Got Another Thing Comin' / Rapid Fire / Breaking the Law / Lightning Strike / Love Bites / Devil's Child / Saints in Hell / Crown of Horns / Sinner / Turbo Lover / Invincible Shield / Victim of Changes / The Green Manalishi (With the Two Prong Crown) / Painkiller / The Hellion / Electric Eye / Hell Bent for Leather / Living After Midnight.


Com es pot comprovar, el repertori continua mantenint-se invariable en relació a les darreres dates europees i les tres primeres americanes, i en el qual hi ha un patró fixe de cançons, un conjunt variable que es van alternant entre elles -i entre les que estarien “Metal Gods”, “You Don’t To Be Old To Be Wise” i “Sinner”-, unes que s’han incorporat completament al setlist -com Devil’s Child”, “Crown Of Horns”, “Victim Of Changes”, “The Hellion” i “Electric Eye”-, i d’altres que han caigut  prematurament com ha estat el cas de “Beyond The Realm Of Death”, “Screaming For Vengeance”, “Trial By Fire” i “Sword Of Damocles”.
El xou complert de Bangor i diversos talls de Fenway tot seguit.