Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 d’abril 2023

Reach Music Publishing es fa amb els drets de ‘Rocka Rolla’ i ‘Sad Wings Of Destiny’.


L’editorial Reach Music Publishing (la mateixa que va comprar el 50% dels dret d’autor de les cançons escrites per en Glenn Tipton) ha adquirit ara els màsters i els drets de publicació dels àlbums Rocka Rolla i Sad Wings Of Destiny publicats per Gull Records el 1974 i el 1976 respectivament, i que havien estat retinguts en propietat d’aquest darrer segell durant gairebé cinc dècades.


L'adquisició dels dos primers àlbums dels Déus del metall fa que Reach també tingui relacions contractuals no només amb en Tipton, sinó també amb en Rob Halford, l’Ian Hill i en K.K. Downing, ja que la corporació representarà les composicions escrites per tots ells d'aquests dos discos. La intenció de Reach Music és treballar en col·laboració amb el Sacerdots en relació a aquests dos àlbums i plantejar una sèrie de projectes que aniran anunciant abans que acabi l’any, incloent els llançaments especials pel 50è aniversari de Rocka Rolla el 2024.
En Michael Closter, president i propietari de Reach Music, ha dit: "L'adquisició dels másters i els drets dels àlbums Rocka Rolla i Sad Wings Of Destiny van ser una oportunitat monumental per a Reach Music. Aquest acord es va produir amb l'aprovació de Judas Priest i la seva mànager Jayne Andrews, i estic molt emocionat de començar a treballar estretament amb ells en una varietat de projectes especials, inclòs el llançament de reedicions d'alta qualitat. No vull acabar”, va afegir, “sense donar abans les gràcies a en David Howells, propietari de Gull, qui va fer signar Judas Priest l'any 1974 i va publicar els seus dos primers treballs. Ha tingut, i continua tenint, una carrera notable que abasta 65 anys a la indústria de la música. Gràcies per la vostra confiança a l’hora de vendre’ns els drets d'aquests àlbums essencials i històricament importants de Judas Priest".


Per la seva banda, en Howells a afirmat: "Estic molt content d'haver conegut Michael Closter i de passar el testimoni d’aquest discos a Reach Music després que Gull Records els publiqués per primera vegada fa gairebé 50 anys. Tinc moltes ganes de veure quins projectes futurs es duen entre mans amb aquestes gravacions emblemàtiques".