Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



13 d’abril 2023

No donis mai l’esquena a l’esbudellador...

Després de l’aparició del seu EP i la seva impactant pèrdua de pes, que ha anat fent palesa des de l’estiu passat a les seves xarxes socials i que l’ha portat a perdre gairebé vint-i-cinc quilos, en Tim “Ripper” Owens no ha deixat d’actuar en directe ni d’involucrar-se en diferents projectes musicals. 
A finals de 2022 va gravar algunes cançons del disc “Rage” del superprojecte de progressive metal Pyramid que podeu escoltar a continuació i de les quals se n’han publicat lyrics videos:



Durant aquest primers mesos de 2023 també han aparegut a les xarxes les seves col·laboracions en el debut dels powermetallers Valiant Sentinel i l’EP “Phantom Vol.1” de The Leviathan Project:


En un altre ordre de coses, a finals de febrer va tocar al Salon Suterm de Tuxtla Gutiérrez (Mèxic) i el 18 i 19 de març va fer sold out a l’Empire Concert club de la seva ciutat.


Properament, durant les dues darreres setmanes del mes d’abril, farà una gira per Sud Amèrica (amb xous a Buenos Aires, Santiago, Limeira, Sao Paolo, Curitiva i Porto Alegre) compartint cartell amb UDO. 

Posteriorment, actuarà a finals de maig al Milwaukee Metal Fest i farà un mini tour per Austràlia (amb dates a Sydney i Melbourne els dies 11 i 12 de maig).


I tot això sense oblidar la seva inestimable col·laboració amb els K.K's Priest d'en K.K. Downing!