Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



09 d’abril 2023

En K.K. continua atiant les desavinences amb els seus excompanys.

Lluny de voler fer les paus amb l’entorn de Judas Priest i obrir una escletxa per l’esperat retorn a la seva banda, el músic ha aprofitat el contenciós que ha iniciat el guitarrista Mick Mars amb el seu grup Mötley Crüe per tornar a buidar el pap respecte a la seva decisió de no participar a la suposada gira de comiat dels Déus del metall i les reiterades negatives d’aquests en relació a la seva posterior tornada. En un missatge d’àudio enviat a la web Blabbermouth, en Downing establia similituds entre ambdós fets: "En el meu cas, el 2010 ens estàvem preparant per fer una gira mundial de comiat, l’Epitaph World Tour, que havia de ser el final de la banda. En aquella època, el management m'estava pressionant per escriure un EP amb el qual recolzaríem aquella gira, de la què en absolut hi pensava perdre part... Certament, no volia acabar la meva carrera amb un EP. Així que vaig llençar la tovallola i vaig enviar una carta de renúncia. Però hi van haver d’altres circumstàncies per no fer la gira de comiat” rememora el ros guitarrista. 


“I una de les consideracions principals era que planificàvem el tour pensant que en Halford i el seu mànager, segurament estaven considerant rellançar la seva carrera en solitari després d’aquella tournée, ja que Rob havia publicat dos àlbums d’estudi amb la seva pròpia banda i havia girat amb l’Ozzfest en els darrers dotze mesos. I aquesta va ser una altra consideració seriosa. La meva decisió va ser no fer la gira final. Per descomptat, no sabia que la banda continuaria, en aquell moment, fins el dia d’avui. En cas contrari, les coses i les decisions podrien haver estat preses de manera diferent. Però, com he dit, empatitzo amb Mick perquè les circumstàncies entre nosaltres dos semblen ser més o menys idèntiques. En el meu cas, en Rob, l’Ian i en Glenn es van reunir i em van destituir com a director de l'empresa Judas Priest Music Limited, que controla els actius de Priest. Com a accionista del 25 per cent de l'empresa, aquesta nova condició fa que les meves accions no tinguin cap tipus de valor, la qual cosa és completament ridícula. Fins i tot del llibre commemoratiu del cinquantè aniversari, que està profusament il·lustrat amb imatges de la història de la meva vida, no en trec cap tipus d’ingrés, així com tampoc ni un cèntim de la venda de la resta de marxandatge.”