Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



07 d’abril 2023

En Halford ja ha entrat a gravar les veus del proper àlbum!


Segons ha explicat en Richie Faulkner a The Classic Rock Interviews, la gravació del nou treball discogràfic està seguint la planificació establerta des de fa mesos i ara li ha tocat al Rob cantar els textos als quals ha estat donant forma darrerament. Així ho explica el guitarrista: “Fa unes setmanes, l’Andy Sneap i jo vam volar a Phoenix per a treballar les veus amb en Rob. Estan sonant de meravella, només com el Metal god por fer-ho. Encara no estan del tot acabades, així que quan les haguem finalitzat, caldrà fer-ne les mescles, la masterització i treballar en el material gràfic i aquestes coses”. Però que ningú pensi que l’aparició del nou treball és inminent: “En quant a la gravació només falten les veus, però com ja sabem, hi ha un procés bastant llarg per a enregistrar un àlbum. Però no crec que li falti massa. Veurem un disc de Priest en un futur proper”.


Respecte a la direcció musical de la continuació del celebèrrim Firepower, en Richie torna a redundar sobre les declaracions que tanta polseguera van aixecar fa uns mesos: “Vaig dir la paraula progressiu i l’Internet s’hi van llençar com a taurons afamats. Em van pedrejar, però sense haver-ho escoltat" rememora a The Metal Voice. "Quan dic progressiu és perquè en lloc d’estrofa, tornada, estrofa, tornada, solo, tornada i final, podríem fer estrofa, secció musical, pont, tornada, secció musical, tornada… Les cançons no segueixen un patró, de vegades se surten de l’esquema establert com acostumaven a fer els Priest als 70 amb “Sinner”, portant-te més enllà en el viatge musical, la qual cosa em sembla genial perquè és interessant. I això és tot el que puc dir: és més progressiu, més musical, però no experimental. És més complex, hi ha més riffs i, com a guitarrista, no ho considero dolent.”