Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



14 d’abril 2023

Elegant Weapons publiquen "Do Or Die", el segon senzill del seu debut!


La banda liderada pel Richie Faulkner ha llençat el vídeo-clip de “Do Or Die”, tema extret de la seva òpera prima "Horns For A Halo" que apareixerà mundialment el proper 26 de maig sota el segell Nuclear Blast.
"’Do Or Die’ és una cançó trepidant sobre aprofitar les oportunitats i donar-ho tot", explica en Faulkner. "Atrapa l’oportunitat, accepta el repte i fes-ho tan bé com puguis. És la pista més ràpida del disc i tocar-la és una meravella!".
El vídeo ha estat dirigit per en Lief Thomason i en ell es poden veure els component que flanquejaran en Richie e la gira europea que, aquest proper estiu, comprendrà xous acompanyant Pantera, d’altres en festivals i alguns en solitari: Dave Rimmer al Baix, Christopher Williams a la batería i en Ronnie Romero al micròfon.


En relació a aquestes aparicions en directe, el guitarrista explica: "Tenim moltes ganes de fer aquesta gira i les primeres dates tindran lloc a Europa a partir del juny de 2023. Els fans poden esperar cançons pesades amb melodies enganxoses, excel·lents veus i molts riffs! Tots vivim per a tocar en directe i estic impacient per a portar els Elegants Weapons a l'escenari en viu".

Les dates confirmades fins ara són les següents:
12 de juny - República Txeca, Praga - O2 Arena (amb Pantera)
13 de juny - Alemanya, Berlín - Verti (amb Pantera)
16 de juny - França, Clisson - Hellfest
18 de juny - Bèlgica, Dessel - Graspop Metal Meeting
20 de juny - Països Baixos, Amsterdam - Afas (amb Pantera)
21 de juny - Alemanya, Hamburg - Edel Optics (amb Pantera)
23 de juny - Suïssa, Zuric - Komplex
25 de juny - Espanya, Múrcia - Festival Rock Imperium
26 de juny - Espanya, Madrid - Mon Club
28 de juny - Portugal, Lisboa - Evil Live Festival
29 de juny - Espanya, Viveiro – Ressurrection Fest
02 de juliol - Itàlia, Bolonya - Festival Return Of The Gods
30 de juliol - Regne Unit, Ebbw Vale - Steelhouse Festival

L'ordre dels títols de les cançons de "Horns For A Halo" és aquest:
01. Dead Man Walking
02. Do Or Die
03. Blind Leading The Blind
04. Ghost Of You
05. Bitter Pill
06. Lights Out
07. Horns For A Halo
08. Dirty Pig
09. White Horse
10. Downfall Rising