Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



03 de setembre 2021

Judas Priest a punt d’iniciar la primera gira de l’era pandèmica. Què els motiva a sortir a la carretera?


En una nova entrevista amb Ultimate Classic Rock , en Rob Halford va parlar de les seves expectatives al voltant de la imminent tournée nord-americana sota l’epígraf "50 Heavy Metal Years" que començarà el 8 de setembre a Reading, Pennsilvània. i conclouran el 5 de novembre a Hamilton, Ontario, Canadà. ”Hem de sortir com sigui i girar”, comentava el cantant. "Si no ho fem, estarem asseguts a casa la resta d'aquest any i el vinent, i el següent, i el següent... Això no desapareixerà. Haurem de trobar la manera de superar-ho. Parlem de la immunitat de grup i de totes aquestes coses, i hem de fer tot allò que tinguem a l’abast. Tenim el grup bombolla, tenim les màscares, tenim el desinfectant. I Malgrat totes aquestes mesures, no podem matar aquest maleït dimoni de virus. Et colpeja quan menys t’ho esperes, com els ha passat a amics que ja tenien la seva pauta, com en Gene i en Paul, en Sebastian Bach o en Bruce Dickinson. "Afortunadament, han tingut símptomes lleus i no ho han passat tant malamentcom com altres persones", va continuar. "Però ho hem de fer. Crec que si els científics haguessin dit: ‘Mireu, si ningú es mou de casa, en un o dos anys creiem que tindrem la vacuna amb la qual li donarem una puntada de peu’. Però no, acaben de dir que segurament caldrà una tercera dosi i jo em posaré el primer de la filera. I després tornarem a esperar com si es tractés d’una loteria. L’altre dia parlava amb membres d’alguns grups que ara no nomenaré i que han estat girant durant cert temps i tothom està bé. La crew està bé i la banda també. No barregen els grups bombolla, segueixen els protocols... Però és una loteria, aquest virus pot sortir de sobte, del no-res. Kiss ho estaven fent el millor possible i tanmateix el virus es va infiltrar. És terrible. Només ens queda lluitar. Realment hem de lluitar. Crec que això és tot el que podem fer. I si necessitem la música i estar els uns amb els altres haurem de fer-ho seguint uns estrictes protocols, sobretot en relació als fans. Estem parlant amb la promotora Live Nation que està fent la major part d'aquesta gira. Tenim una gran relació amb ella i estem treballant junts per assegurar-nos que puguem fer-ho tot amb les major mesures de seguretat. Perquè al final del dia podem estar o no estar contagiats i ningú no vol tenir res, oi? Mantingueu els dits creuats i, si us plau, Déu, no deixis que ningú més es vegi afectat per aquesta cosa tan horrible ".