Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



27 de setembre 2021

En Richie Faulkner hospitalitzat per problemes cardíacs. Judas Priest ajornen la gira americana dels “50 Years Of Heavy Metal Years”!


Durant el concert d’ahir al festival Louder Than Life a Louisville (Kentucky) en Richie va començar a trobar-se malament i un cop acabat el xou va haver de ser ingressat d’urgència per “problemes mèdics derivats d’una malaltia cardíaca greu”. Naturalment, això ha comportat la suspensió de tots els espectacles de la banda fixats a partir del proper dimecres 29 de setembre.




Aquest matí, Chipster PR, l’agència que està gestionant la gira “50 Heavy Metal Years”, publicava en nom de la banda la següent nota de premsa: "Profundament consternats hem hagut d’ajornar la resta de la nostra gira als Estats Units. En Richie Faulkner té problemes derivats d’una malaltia cardíaca greu que l'han portat a l’hospital on l’estan tractant. Li enviem tot l’amor al nostre Falcon i li destigem una ràpida recuperació. Tan aviat com tinguem el comunicat dels seus metges, començarem a reprogramar les dates i, per descomptat, les anunciarem. Totes les entrades seran vàlides".


En aquesta actuació els Defensors de la fe van interpretar per primera vegada en aquesta gira “The Green Manalishi (With The Two Pronged Crown), que va comptar amb la participació especial d’en Kirk Hammet de Metallica.