Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



17 de setembre 2021

Judas Priest i la celebració dels seus cinquanta anys de música. Les novetats dins d’un repertori inèdit.


En Richie Faulkner va afirmar a Lana Morgan de l'emissora de ràdio The Hog que la reacció inicial que han rebut dels fans en relació a l’innovador setlist que estan oferint a l’actual gira “Està sent realment positiva. Té algunes cançons realment sorprenents, algunes que la banda no ha tocat en molt de temps i d’altres que mai havia fet en directe fins ara. Per tant, com a fan, és fantàstic estar tocant aquestes cançons i experimentar com la banda les interpreta, en alguns casos, per primera vegada en directe. Sempre és un repte preparar una nova gira i muntar un setlist", continua explicant el guitarrista. "Hi ha un milió de cançons entre les quals triar i sempre s’acaba deixant fora la preferida d’algú. Cal reunir un repertori que sigui dinàmic, que flueixi, que tingui pujades i baixades, tensió i drama... i a més a més has aconseguir un equilibri entre les cançons velles i les noves. Ara mateix, hem aglutinat un recull de temes que creiem dinàmic, emocionant i dramàtic. A mesura que avancem a la gira, tant si tornem als EE. UU o fem diferents tours arreu del món, no ens tanquem a afegir-hi peces noves: cançons diferents, hauria de dir. Podríem tornar a avaluar el setlist i canviar-lo per fer-lo una més emocionant.”