Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



22 de setembre 2021

Imatgeria religiosa (LIV): En Rob Halford apareix a la nova campanya publicitària de l’asseguradora Plymouth Rock Assurance!


En Rob surt en tres anuncis de televisió fent el paper de “The Rocker” per aquesta companyia d’assegurances de la llar i l’automòbil amb seu a New Jersey. Cada spot de trenta segons compta amb en Halford cantant jingles, on diu la frase "Tens Plymouth Rocked", al costat de clients que proclamen la seva felicitat després d’haver contractat la seva nova pòlissa amb Plymouth Rock Assurance.




La lletra i la música de les cançons ha estat escrita per en Tim Cawley, membre de l’empresa HeyLet'sGo i compositor de l’ASCAP, i grabada als Premier Studios de Phoenix amb el productor Jeremy Parker. En Cawley comentava: “Entrar a l’estudi amb en Rob Halford? És impossible tenir una millor jornada de treball. No et deixis intimidar pels seus aguts. En Rob es va mostrar relaxat i col·laborador, i va aportar tot el seu carisma a la gravació i al set de rodatge”. 
Els anuncis es van gravar sota la direcció d’en Cary Truelick de True Story Films, i es van rodar a Phoenix, Arizona, on actualment resideix el vocalista. Segons comenta la productora, veure en Rob dirigint-se des de la seva caravana fins el plató sota una temperatura de 46 graus amb el seu abric de cuir negre, va ser insuperable.


El metalgod explicava així la seva experiència: “És gratificant ser el primer peregrí del heavy metal que s’associa amb Plymouth Rock. Ho he passat genial en aquest projecte".