Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



17 de desembre 2022

El proper treball de K.K’s Priest és “imminent” i el mantindrà a la carretera durant “un o dos anys”!


En K.K. Downing explicava a en Danny Stoakes durant la segona quinzena de novembre quin era l'estat de la composició del segon àlbum de la seva banda: “La seva finalització és imminent. Tot quedarà lligat i ben lligat i ho llençarem molt aviat. Està més que encaminat, ja està en marxa el procés de mescla. És genial" continuava explicant el guitarrista, “i no puc esperar a que surti. Això resulta molt frustrant, però apareixerà i això és el que més desitjo".


Per la seva banda, en Ripper també donava el seu punt de vista a Border City RockTalk: "Crec que tinc una cançó més per acabar, però l’àlbum s’està mesclant mentre jo acabo els temes. Així que la seva publicació està ben a prop. És troba en un estat molt avançat i també és molt bo. M'agrada més, és una mica més pesat i una mica més atrevit en les veus i la música. Encara té tones de notes altes, però té veus melòdiques molt boniques. Sense dubtes, va un pas més enllà que Sermons Of The Sinner. En K.K. el vol treure ben aviat” diu el vocalista "perquè vol sortir de gira”.


Dies després les paraules d’en Tim van resultar premonitòries, ja que en Downing anunciava a les xarxes socials el primer del xous en directe que pensen oferir K.K’s Priest, concretament a l’edició 2023 del festival belga Alcatraz. En el missatge en K.K. també prometia més concerts en el futur.
Per la seva part, el festival ubicat a Kortrijk s’enorgullia d’anunciar la primera aparició de K.K’s Priest en un festival europeu (si obviem la seva frustrada participació al Rock Imperium de Cartagena), on, el proper 12 d’agost, la banda tocarà clàssics de l’ampli catàleg de cançons d’en Downing, entre algunes sorpreses especials per a aquesta actuació del festival.
En relació a l’activitat del grup en directe, n’Owens anava una mica més enllà: "L'any que ve estarà inundat de xous perquè K. K’s Priest publicarà aquest disc i sortirem de gira. Ell pla és fer una gira sense parar durant un any o dos. No crec que en K.K. vulgui fer només festivals", afegia en Ripper. "És massa difícil. La idea definitivament és fer una gira, sortir a la carretera i fer coses. Així que esperem que tot acabi prosperant en aquest sentit".


En un altre ordre de coses, el cantant també va ésser notícia per dos diferents motius. A finals del mes d’octubre es va anunciar la seva aparició en el llançament del CD/DVD Metal Hall Of Fame All Stars, publicat a través de Deko Entertainment (ADA/Warner Music Group), un treball que aglutina a tota una sèrie de músics que s’han unit per a donar suport al MetalHall Of Fame, l’organització que té com a missió preservar la música hard rock i heavy metal per a les generacions futures. La cançó en la qual participa en "Ripper", juntament amb en Mike Orlando, Joe Dell i Pat Gesualdo, porta per títol "Apocalypse" i es pot escoltar a continuació:


El 3 de desembre va participar en el 13è aniversari del restaurant Rock ‘N’ Roll Ribs, propietat d’en Nicko McBrain a Coral Springs, Florida, on va interpretar clàssics d’Iron Maiden i Judas Priest.