Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



21 de desembre 2019

En Ripper i les seves col·laboracions...


El passat dissabte, 14 de desembre, en Ripper Owens va participar en la celebració del desè aniversari del restaurant Rock’ n’ Roll Ribs (a Corl Springs, Florida) del qual n’és propietari el bateria d’Iron Maiden, Nicko McBrain. Per a celebrar aquesta efemèride l’instrumentista va decidir conformar un grup, The McBrainiacs, per a fer algunes versions d’Iron Maiden i Judas Priest i així amenitzar la festa. 





N’ Owens i en McBrain es coneixen des de setembre de 2012 quan ambdós van participar en la celebració del cinquantè aniversari de la marca d’amplificadors Marshall al Wembley Arena de Londres. 



Tot i que el bateria va exercir principalment de mestre de cerimònies presentant damunt l’escenari, en Ripper va interpretar clàssics de la talla de “Heaven And Hell”, "Slide It In", "Hell Bent For Leather", "Smoke On The Water", i "Flight Of Icarus" i "Living After Midnight" juntament amb en Nicko a les baquetes i acompanyats per en Doug ALdrich i en Corey Taylor.






I sense perdre el fil de les col·laboracions, una setmana abans de cantar a la festa del Rock' n Roll Ribs, en Ripper va pujar el 7 de desembre a l'escenari del MGM Nothfield Park d'Ohio per a interpretar el clàssic "You' Ve Got Another Thing Coming" amb Night Ranger, la banda del seu company a New Revenge, Keri Kelli. Aquí en teniu el vídeo: