Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



16 de desembre 2019

Judas Priest comencen a treballar en el seu nou disc!



En declaracions al programa Boston’s WAAF, en Halford confirmava la noticia: “Aquest dies tornaré al Regne Unit per a veure la família i els amics durant les vacances. I després començarem… Per una banda entrarem a l’estudi a composar a principis d’any ja que encara tenim molt a prop el disc Firepower i volem veure que ens surt musicalment parlant, sobretot en termes de composició. Després es ficarem de ple en la gran producció que suposarà la celebració del nostre cinquantè aniversari. Crec que amb Firepower vàrem tenir una gran experiència” continua explicant el cantant.

Resultat d'imatges per a "halford faulkner""

I a continuació destaca la gran importància d’en Faulkner en aquesta nova etapa: “Just quan creus que ho has fet tot, ho has vist tot y ho has tingut tot, entres a l’estudi amb una combinació de productors com en Tom Allom i l’Andy Sneap, i l’excelent música que va composar en Richie, qui es va amotllar al grup i va créixer durant Redeemer Of Souls. Quan vàrem treballar a Firepower sabia perfectament allò que havia de fer. Amb Redeemer Of Souls encara s’estava adaptant, però amb Firepower estava en total sintonia. L’actitud general i l’atmosfera es va assemblar a la que vàrem tenir a Painkiller que va ésser un disc important per a moltes raons. Hem reprès l’ambient de Painkiller un disc que va ser capaç de redefinir aquesta banda i crec que amb Firepower vàrem aconseguir el mateix. Aquest ha estat un gran moment per la banda, realment ens ha animat molt i ens ha empès a tenir la possibilitat de crear el successor de Firepower i el moment que estem vivint és apassionant. No tinc ni idea de quina serà la direcció que prendrem però serà una nova oportunitat per a què el Sacerdot torni definitivament!”.
Respecte a l’estat de salut d’en Tipton explica: “En Glenn està molt bé. El veure a principis d’any. Ara està fent allò que fa sempre, treure riffs i idees que podríem utilitzar pel proper disc de Priest”.