Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



06 de desembre 2022

La travessia nord-americana dels cinquanta anys de heavy metal arriba a la seva fi... i es celebra la primera missa al centre del nou continent!


Després d’impartir i propagar la fe metàl·lica pels estat de Kansas, Missouri, Kentucky, Mississipi, Los Angeles, Oklahoma i per les ciutats de San Antonio, Dallas, Corpus Christi, Edimburg i Houston de Texas, els Sacerdots van tancar la seva gira pels EE. UU. al 713 Music Hall el 29 de novembre, xou del qual es pot gaudir a continuació:




Cinc dies després, els Déus del metall van iniciar al Hell & Heaven Fest de Toluca, a Mèxic, el tram de la gira per Amèrica Central i del Sud que conclourà el proper 18 de desembre a Brasil.