Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



23 d’octubre 2022

Es desvetllen més claus sobre l’actuació a la cerimònia d’ingrés al Saló de la Fama: Judas Priest tocarà amb dos bateries i tres guitarristes!


Això és el que es desprèn de la confirmació que en feia en Les Binks a l’entrevista amb Chaoszine on afirmava: “Per la categoria on està nominada la banda semblava que no tindria oportunitat d’actuar. Però sembla que ara això ara ha canviat i que podrem tocar. Tindrem en K.K. novament a la banda, un fet que ningú pensava que anés a passar. En Richie Faulkner també tocarà encara que no entrarà a formar part del Saló ja que la manera en la qual funciona el sistema d’ingrés et porta a retrocedir vint o vint-i-cinc anys i en Richie no porta tant temps a Priest. Però estarà allà i això ja són dos guitarristes. I després evidentment estarà en Glenn Tipton o aquesta és la intenció. Sé que té problemes de salut actualment, però si tot funciona correctament, aquest és el pla. Així que Judas Priest actuarà no amb dos guitarristes, sinó amb tres, i amb dos bateries” apunta en Binks. 


"També tocaré amb l’Scott Travis. L’Scott també entrarà òbviament al R’ n’ R Hall Of Fame, ja que porta molt de temps a la banda. L’experiència a Los Angeles serà una irrepetible. Mai s’ha vist res igual i probablement no es torni a veure, crec”.


Dies abans d’aquestes declaracions, l’Ian Hill posava la mel als llavis dels fans quan deixava entreveure en una entrevista al Detroit Metro Times que l’actuació d’en Downing podria no ser la darrera amb els Defensors de la fe. “Crec que el temps no està del nostre costat, saps a que em refereixo , oi? No diguis mai d’aquesta aigua no en beuré, deixem-ho aquí. En K.K. estarà sí o sí al Rock’ n’ Roll Hall Of Fame. Pujarà i tocarà algunes cançons amb nosaltres. Això podria activar alguna cosa. No ho sé... O potser en allunya encara més (riures)”.