Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



16 d’octubre 2022

En Ripper inicia la seva gira australiana en companyia d’en Simon Wright.

En Ripper Owens ha realitzat a Brisbane el primer dels cinc concerts pel continent oceànic programats dins el mini-tour enmarcat sota l’epígraf “Metal Gods”, que recordem no ha estat exempt de certa controvèrsia. A continuació una petita mostra de cançons de la discografia de Black Sabbath, Dio i Judas Priest interpretades en companyia de Joel McDonald i en James Morley.







Aprofitem per a recordar que a finals del passat setembre i principis de l'actual mes d'octubre, en Ripper (acompanyat en aquesta ocasió per José Pineda y Miguel Salvatierra a les guitarres, Rafael Vázquez al baix i Moyano “El Buffalo” a la bateria) va aturar-se a ciutats puntuals d’Espanya i Portugal dins la gira “Screaming Iberian Tour” de la qual poden gaudir d’alguns fragments del concert a Madrid i del xou complet a Córdoba.