Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



14 d’octubre 2022

En Halford reconeix els contactes entre la banda i en Downing de cara a la cerimònia d’inducció al R’ n’ R Hall Of Fame i en K.K. confirma la seva participació!


En declaracions a Ultimate Classic Rock, en Halford explicava que el manegement de Priest s’havia posat en contacte amb en Downing i en Binks sobre la propera investidura de la banda al Hall Of Fame el proper cinc de novembre: "Tothom està disposat i completament d'acord. Tothom ha mostrat una actitud d’ ‘anem a gaudir d’aquest moment i apugem el volum a l’11’. Tocarem en directe perquè hi ha un gran interès”, explica el cantant. “Com ho farem? Volem intentar que succeeixin grans coses i per aquets motiu hem incorporat a totes les persones que s’inclouen en la inducció, i això comprèn, òbviament a en K.K., en Les i en Dave. Hem llimat les nostres diferències i ens retrobarem tocant en directe. Tenim vuit minuts i vint-i-quatre segons per fer-ho. Tenim un parell de propostes destacables que tindran lloc durant aquella nit, però que volem mantenir en secret per no desvetllar-ho tot” avança el vocalista. 


“Però sí et puc confirmar que un grapat de nois del Regne Unit, dels West Midlands, que van formar una banda de heavy metal a Birmingham, s'incorporaran a aquesta gran institució. Ho aprofitarem al màxim i passarem una gran nit revivint molts records de metall".


Dies més tard en Downing confirmava al mateix mitjà la seva actuació i la d’en Les Binks a la cerimònia del proper mes de novembre: "Crec que probablement tindrem vuit o nou minuts", va dir. "No podré ni trencar a suar. Però allò realment important és representar l'actitud i la llegenda del que és i en el què s’ha convertit Judas Priest, així com què significa per a tots els que hem estat en aquest llarg viatge a través de dècades amb la banda. Tant de bo faci reviure en la gent alguns dels records més preuats del heavy metal viscuts en els aparcaments d’arreu del món".


Tot i aquesta participació serà la primera del guitarrista amb el seu grup després de més de deu anys sense fer-ho, això no se li farà estrany: “És el que he fet milers vegades. És gairebé com obrir una cervesa o com anar en bicicleta. És inherent a mi, és el què sempre he fet. Pujar a l’escenari i apujar el volum dels amplificadors una vegada més encara que sigui per una curta estona és el que més desitgem".


A començaments del mes de maig en Downing havia apuntat els possibles temes que podria tocar el grup a la cerimònia s’incorporació al Saló de la fama, si bé havia deixat la seva participació en l’aire: "Oh, vaja. Realment no sé quin seria o podria ser el llistat de cançons a interpretat, però si en Glenn ha acompanyat la banda durant els bisos de la darrera gira nord-americana tocant ‘Metal Gods’, ‘Breaking The Law’ i ‘Living After Midnight’, potser serien aquestes les que podríem fer tot junts... Sé que en Glenn només pot tocar les peces més curtes. I degut a aquesta situació, estic segur que tot s’adequaria a aquelles cançons amb les que en Glenn se sentís més còmode. I per a mi ja seria fantàstic. Però no crec que la qüestió important ara sigui el repertori, sinó de si això pot passar i si tothom volem i esperem que passi. Ho haurem de veure. Torno a repetir que depèn del què volem que passi, incloent-m’hi jo mateix. M’ho hauré de pensar bé".


Coincidint amb les declaracions del Metalgod a principis d'aquest mes d’octubre, l'Scott Travis contradeia al cantant i desvetllava a en Mark Frankhouse del programa "Rocker Morning Show" que a la cerimònia d'inducció al Rock Hall Judas Priest interpretaria un medley del seu cançoner clàssic.