Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



28 d’octubre 2021

En Ripper vocalista convidat a l’EP d’Orbynot!


En Ripper ha posat veu a dues de les peces incloses a l’EP d’Obynot titulat The Ripper Sessions, concretament "Ripped to Shreds" i "Until We Meet Again". La banda de New Jersey liderada pel guitarrista Tony Gabriele, mentre continuen a la recerca d’un vocalista, publica aquest nou treball que només es pot aconseguir en format digital.



Ja fa uns mesos en Tim també va participar com a veu convidada a l’EP de Leviathan Project It’s Their World, una nova proposta que compta també amb en Bobby Koebe (Death) y en Tommy Krash (Britny Fox). Segons la nota de premsa, estem davant  d’un so agressiu i captivador que combina el heavy metal tradicional amb melodies enganxoses, veus inquietants i guitarres d’un altre món. Aquest primer EP, dels dos que hi ha programats, es va publicar el passat mes de juliol en format digital i en cassette, en una edició limitada a 300 copies. 

En Tim comentava el següent: “He de dir que han sigut unes cançons molt divertides de cantar. Quan en Tommy em va trucar i em va preguntar si volia cantar algunes cançons, i fins i tot ajudar-lo a compondre’n d’altres, vaig dir: ‘sí, fem-ho’. Sempre és genial ser un cantant convidat en aquelles cançons que t’agraden!”