Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



07 d’agost 2019

La banda d'en Les Binks tocará en directe '"Unleashed In The East" per a commemorar-ne l'aniversari!


Les Binks’ Priesthood, la banda de l'ex bateria de Judas Priest que va tocar als discos Stained Class, Killing Machine i Unleashed In The East, celebrarà el 40è aniversari del clàssic àlbum en directe interpretant-lo íntegrament en diferents actuacions als EE. UU i Europa. Nascuts amb la idea de rememorar el material de l’època en la qual el bateria va estar a Judas Priest, la banda compta amb els guitarristes Simon J. Pinto i Gus Mark, el baixista Paul Smith i el vocalista Matt Young. Tal i com explicava en Les al web d’enK.K. en una entrevista l’abril de 2018, l’origen del grup ve de l’interès de la gent: "He treballat amb aquests músics individualment en els darrers anys en directe i sovint el públic em demanava cançons de Priest a causa del meu passat amb banda. Així que vaig decidir formar els Priesthood sota el meu nom, específicament per a interpretar el material de la meva època amb Judas Priest. Volia centrar-me en les cançons de quatre àlbums, començant per Sin After Sin -on no hi vaig tocar però si hi vaig participar promocionnt-lo en la gira pel Regne Unit, els EE. UU. i el Japó-, el meu primer àlbum d'estudi, Stained Class, que em va veure contribuir amb "Beyond The Realms Of Death", el meu segon disc, Killing Machine, i Unleashed In The East (Live In Japan), el directe. Al principi, només ens anàvem a reunir per a un únic concert al 'Legends Of Rock' de Great Yarmouth, però sembla que hem aixecat molt interès i s’han anat afegint més dates i festivals."
En Les, que explicava que va haver de tornar a recordar les parts de bateria d’alguns fragments de Sinner”, “Genocide” o “Victim Of Changes” a causa de la complexitat, afegia: "No volia interpretar material amb el qual no hi hagués estat  involucrat més enllà del meu període a la banda, perquè ja hi ha molts tributs i no volia que ens etiquetessin així, però el director de 'Legends Of Rock', ens va demanar “Breaking The Law”, “Living After Midnight” i “You´ Ve Got Another Thing Comin”."


Després la publicació d’Unleashed In The East, en Binks va abandonar Priest a causa de les diferències amb el manager d’aquella època, ja que segons explica: “No volia que rebés cap tipus d’ingrés pel disc, una situació completament ridícula. És un àlbum clàssic en directe que crec que finalment va ser platí i no volia que en rebés ni un cèntim. Imbècil! Això és el que passa quan una banda permet que personatges com aquests els representin: perden membres!"



En Binks i en Downing van reprendre la seva amistat el 2017 -després de gairebé quaranta anys- a l’ésser cridats a participar en un projecte amb motiu de la celebració de l’aniversari del llançament d’Stained Class. En K.K. va definir l’experiència de retrobar-se amb el seu antic company com a “gran” i el descrivia com “uns dels millors bateries del món, un bon amic i una gran persona”. 



El juny de l’any passat va aparèixer el senzill “Beyond The Realms Of Death” de la banda DevilStar, un projecte d’all star band liderada pel guitarrista Paul Crook i en John Madera que naixia amb la idea de ser el primer grup interactiu del món a través del qual els fans podien proposar via e-mail quins musics volien veure en una mateixa formació per a gravar versions o interpretar material original. DevilStar no tenia membres originals i aquesta primera encarnació va ser la que va reunir en Les Binks a la bateria, en K.K. Downing i en Paul Crook a les guitarres, en Joey Vera al baix i en Ripper Owens a la veu.