Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



03 d’agost 2019

Imatgeria religiosa (XXXIX): ¿...Y el anillo pá cuando?


Doncs ja no cal esperar més! The Great Frog, la firma de joieria artesanal de Carnaby, a Londres, ha anunciat una col·laboració amb les llegendes del heavy metal. “Amb gran plaer i emoció anunciem el llançament de la nostra col·laboració amb Judas Priest. Inspirant-se en la portada de l'àlbum, el propietari i dissenyador Reino ha creat dos anells captant l'essència de la banda amb el veritable estil TGF; peces d’argent gruixudes i atemporals que duren tota la vida, dessecant heavy metal.


Els responsables expliquen: "Amb més de 50 milions d'àlbums venuts a tot el món cinquanta anys després de la seva formació inicial, Judas Priest sovint són descrit com una de les bandes de heavy metal més influents que hi ha hagut i que van ajudar a crear el gènere tal com el coneixem avui. També van ser els primers en popularitzar el cuir i les cadenes a les masses metàl·liques, relacionant-se perfectament amb allò què fem. No podíem estar més emocionats amb aquesta col·laboració i esperem que us agradi tant com a nosaltres".