Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



25 de juny 2019

En Tipton molt involucrat en el nou disc!


Imagen relacionada

Segons les declaracions d’en Richie a Ultimate Guitar, encara que en Glenn només ha pogut tocar en el primer concert de l’actual gira americana, actualment està molt involucrat en la gravació del proper treball del grup. “Definitivament, en Glenn té problemes físics derivats del seu Parkinson, com tothom sap, però en termes d'idees i creativitat, continua sent un monstre en allò que fa, allò que pensa i com veu la música, els riffs i les melodies. És un músic/guitarrista/compositor realment únic. Crec que aquest és un dels motius pels quals Judas Priest sempre han sigut una referencia, uns intèrprets únics en el heavy metal. Segur que n’hi ha molts, però un dels més importants radica en la manera en què en Tipton composa i tria les notes i les frases. I encara té tot el control d’aquestes coses". 
I continua explicant: "En Glenn va deixar les gires perquè quan actues en directe davant de 10000 persones cada nit, només pots tocar la teva part una vegada i has de fer-ho bé. A l’estudi pots repetir, repassar la presa i triar la que més t’agradi. Tens el temps del teu costat. Així que en Glenn està molt involucrat en el procés creatiu del proper disc, sense dubte”.