Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 de juny 2019

Imatgeria religiosa (XXXVI): I després de "Bohemian Rhapsody" arribarà a les pantalles "Metal Gods"?

En una entrevista a la CBS SF en Rob Halford parlava de la possibilitat d’un futur biopic dels Defensors de la fe, després de l’èxit abrumador de Bohemian Rhapsody. "Bé, hi ha hagut molts documentals no autoritzats circulant sobre la banda, però no al nivell de Bohemian Rhapsody" va dir en Halford. "Encara no he vist The Dirt, però la veuré. M'encanten els Crüe, són bons amics meus. Així que no ho sé. Els Priest hem tingut una vida molt interessant. Hem tingut una de les carreres més llargues en el món del heavy metal i molta de la nostra carrera s’ha documentat, però no la seva totalitat. Crec que has de tenir una història argumental prou forta ja que en cas contrari, pots caure en sensacionalisme", va continuar. "En el nostre cas això seria difícil, perquè sempre hem intentat mantenir la privadesa de tot allò que passava fora dels escenaris, si bé a la carretera hem protagonitzat algun escàndol. Però, dit això, no hi ha dubte que la història musicalment parlant, si ens centrem en aspectes com d’on veníem, el camí recorregut i el nostre lloc en aquest estil de música anomenat heavy metal, hi ha molt per explicar i seria realment interessant. Especialment la forma en què es va crear la música, al límit del hard, de l'escena del rock elèctric i el blues rock progressiu; té una bona línia temporal si es tracta d’entendre com s’ha arribat als sons i les estructures de les cançons a l’actualitat.
Cada banda està formada per diferents personalitats” continua en Rob. “Crec que aquest és el punt fort de 'Bohemian Rhapsody'. Com sóc fan de Queen, sé moltes coses de la banda i no vaig descobrir res nou. Però vaig pensar que en Rami era genial, com també ho eren la resta d’actors. Crec que és una producció immillorable. Però, pel que fa a Priest, qui sap? Haurem d'esperar i veure”.


En una entrevista posterior a l'emissora de ràdio 107.7 The Bone (KSAN-FM) de San Francisco, el cantant continuava aprofundint d’aquest particular. “Sembla que ara mateix hi ha un interès de Hollywood per aquest tipus de pel·lícules i estant buscant activament aquesta mena d’històries. Qui interpretaria el metalgod? Aquesta és la qüestió... No en tinc ni idea. Potser hauríeu de preguntar els oients de KSAN qui creuen que hauria de fer el paper, primer amb perruca i després amb calba” va dir rient.