Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



19 d’abril 2019

Nou disc de Judas Priest en camí!



Aquesta és la sorpresiva notícia que es desprenia de les declaracions que en Rob feia al programa The Rock Be With You amb motiu del Download Festival australià: “Judas Priest estem travessant un moment excel·lent i ens sentim estussiasmats amb la nostra música i amb la reacció dels nostres fans. Aixó ens fa pensar: ‘Què passaria si composessim una cançó nova? I després una altra? I un álbum? Podríem sortir i fer una nova gira’. Els factors que ens mantenen actius són diversos i són els que ens condueixen a donar els diferents passos. Si ho penses, cada disc de Judas Priest, per definició, té el seu caràcter i el seu so propi. British Steel està a anys llum d’Stained Class, que a la seva vegada està a anys llum de Sad Wings Of Destiny i Sin After Sin. I així de forma succesiva. Aquesta és la dimensió creativa de Judas Priest. Com a banda sempre estem buscant alguna manera diferent d’enfocar els futurs projectes i les seves cançons. En això és en el que estem pensant actualment. Hem tingut una reunió al Regne Unit just abans de volar fins Austràlia per a parlar del futur i m’atreviria a dir que el nou disc de Judas Priest està en camí”.


Posteriorment, a meitats d'aquest mes, reafirmava les seves paraules en el programa Do You Know Jack?: “Sense cap mena de dubte, hi haurà un nou disc de la banda. De fet en Glenn ha tornat al Regne Unit i està composant riffs. Tenim un munt d’arxius farcits de riffs. Aquesta és la gran sort que tenim els Priest en termes de creativitat, sembla que això no té aturador. Quan publiques un treball tan exitós com Firepower, et sens més motivat encara. Qualsevol grup t’ho dirà. T’alimentes de l’energia que et transmeten els fans. Vols veure una altra vegada els teus seguidors i oferir-los alguna cosa nova. Això comporta fer una nova cançó que, multiplicada per deu, et sona com a resultat un nou disc. Així que aquest és el pla. Hi haurà un nou disc de Priest en un futur molt proper.“