Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



21 d’abril 2019

Els Deus del metall preparen sorpreses per a la seva imminent gira americana!



La notícia va saltar quan, a principis d’abril, en Richie Faulkner va respondre la piulada d’un seguidor al seu compte personal on li preguntava sobre les novetats de la gira que el grup havia deixat entreveure a la seva pàgina de facebook: “L’escenari és nou i diferent, així com la producció i estem pensant a introduir entre vuit i deu cançons que encara no hem tocat al Firepower Tour. Algunes són noves i altres antigues... Estem acabant de dóna’ls-hi algunes voltes més en els assajos per a veure com sonen. Quines creus que poden ser aquestes peces?”
Uns dies més tard, en Rob declarava al programa de radio Real Rock 33.9: “Quan Judas Priest vam anar a Amèrica per primera vegada a finals dels anys setanta, tocàvem a tot arreu i vàrem estar a la carretera durant molts mesos. Vam tocar a tots els bars i sales... en qualsevol lloc on puguessim endollar els amplificadors. Des de llavors, fem gires molt llargues com aquesta que ens porta a presentar Firepower per tercera vegada a tots els metalmaniacs. És per això que quan Priest surt de gira va des de Halifax fins a Seattle pasant per San Diego i Miami. Aquesta serà la darrera part de la gira americana d’aquest any i la tercera mostrant Firepower. Als qui ens vàren veure la darrera vegada per la zona de San Diego, han de saber que oferirem un espectacle renovat: un escenari diferent, vestuari i llums nous, i allò més important, la música. Tocarem alguns clàssics antics que mai hem tocat o que fa molt de temps que no toquem. Estem assajant entre deu i quinze cançons noves. Així és com ‘Killing Machine’ va tornar a sonar en directe. Jo estava a la meva habitació i els nois estaven tocant ‘Killing Machine’. Sonava bé i vam decidir provar-ho. Quan la vàrem tocar en directe, als fans els va encantar. Estic segur que la incorporarem al repertori quan tornem a Sant Louis. Segurament també tocarem altres com ‘Out In The Cold’. ‘Rapid Fire’, ‘The Sentinel’ o ‘(Take These) Chains’.”


Poc després, en Faulkner s’extenia una mica més al respecte en una entrevista al canal d’entrevistes Tone-Talk: “Ens estem preparant per a la propera, i crec que darrera, gira de presentació de Firepower, tret per les dates reprogramades de la gira amb l’Ozzy. Tornarem al Regne Unit i a Europa en algun moment, però ara ens estem preparant per a les actuacions als EE. UU., per les quals tenim algunes sorpreses. És la tercera vegada que visitem Amèrica en aquest tour, així que hem de fer coses diferents. Algunes persones ens han vist en les nostres darreres actuacions i no volem que vegin una altra vegada el mateix. Estem provant amb diferents cançons. Crec que en Rob ja va desvetllar algunes com ‘Out In The Cold’, ‘Killing Machine’ o ‘The Sentinel’. També ho estem fent amb temes com ‘All Guns Blazing’ i d’altres del nou disc com ‘Traitors Gate’ o ‘Necromancer’. Espero que no m’acomiadin per dir-ho!”.