Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



09 de maig 2019

En Faulkner es dóna per aludit i no es mossega la llengua!



En un breu i contundent comunicat, en Faulkner respon les afirmacions d'en Downing sobre la seva posició a Judas Priest com a simple jornaler: “Respecte a una recent i falsa informació, no estic segur de per què algú es pensa que té dret a opinar sobre la situació financera d’un altre, sigui aquesta certa o no. Més aviat sembla un torpede a la línia de flotació de la banda i un intent de depreciar el meu lloc i el de l’Scott dins del grup. Per a què en quedi constància, no he cobrat cap sou des de 2012 i sempre he pogut aportar el meu granet de creativitat. Aquesta banda de germans ha estat per a mi com una gran família, i tant ells com l’oficina de management sempre han declarat i demostrat que volien a un membre de la banda.
És un honor militar en la millor banda de heavy metal de tots els temps i donar un 1000% als fans de tot el món que han recolzat a aquest grup durant cinquanta anys. És una pena que algú a qui guardava tant respecte tingui la necessitat de recórrer a aquestes baixeses quan l’única cosa que he fet ha estat donar-ho tot en un lloc que va deixar per decisió pròpia. A la vegada són comentaris infundats, innecessaris, molt desafortunats i decebedors. Sempre m’he mantingut al marge d’ aquest intercanvi de titulars a internet, però personalment crec que això ha creuat una línia vermella i volia desmentir totes aquestes falsedats”.