Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



02 de maig 2019

Els Priest refermen l’Andy Sneap com a recanvi d’en Tipton en directe... i en Gus G. ofereix la seva candidatura!


Setmanes abans d’iniciar la darrera part de la gira de presentació de Firepower per terres americanes, l’Ian Hill tornava a deixar entreveure a Talking Metal que per a ells l’Andy Sneap (qui els ha estat acompanyant durant tot el tour mundial) és el candidat ideal per a l’activitat en directe: “Principalment, l’Andy és productor. Ha deixat molta feina de banda per estar amb nosaltres i, òbviament, està esperant per tornar i acabar-la. Segurament, estarà enllestint alguna d’aquestes coses durant aquest descans. Com ja he dit, si vol tornar a la seva feina i dedicar-se a jornada complerta, la decisió només és seva. L’Andy està més que convidat a quedar-se. Ha fet una feina increïble durant l’últim any. Ha fet una gran tasca substituint en Glenn. Hauria estat molt difícil si ell no hi hagués estat. Disposàvem de molt poc temps per a preparar-nos ja que no ens vàrem adonar que en Glenn no podria sortir de gira fins a tres setmanes abans de començar. Va demostrar una gran professionalitat aprenent-se el repertori en tant poc temps i a mesura que han passat els dies, damunt l’escenari s’ha anat trobant més còmode i està tocant molt bé. Així que quan arribi el moment, veurem que vol fer cadascuna de les parts.”

foto de Richie Faulkner.

Fa quatre dies, en Gus G. es deixava estimar aprofitant la pregunta d’un fan a través de Twitter: El líder de Firewind responia així: “Judas Priest no s’han posat en contacte amb mi. Sóc un gran fan (no ho som tots?) i sonen realment bé amb en Richie i l’Andy a les guitarres. Si alguna vegada necessiten a algú per ocupar el lloc d’en Glenn o l’Andy, em complauria i m’honraria poder-ho fer.”


Imagen relacionada