Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



08 de maig 2019

En Downing continua fent amics i en Hill no tanca la porta a un possible retorn!


En K.K va tornar a posar en marxa el ventilador a través de la pàgina Bleeding4metal, on entre altres coses afirmava que en Richie Faulkner i l’Scott Travis eren mercenaris a sou: “Quan vaig deixar el grup, tenia més energia damunt de l’escenari que qualsevol d’ells. De fet, aquest va ser un dels motius pels quals vaig marxar. Semblava que la banda s’havia acomodat i anàven parell de marxes per darrera meu. No estic gens satisfet amb el fet que en Richie, l’Scott i l’Andy no siguin membres oficials sinó músics a sou. Ara només hi ha dos membres oficials en el grup, però continuen sense voler que torni”.
A la mateixa entrevista també tenia un record per en Rob, la seva carrera en solitari i el seu posterior retorn a Judas Priest: “Sempre m’he sentit com el membre més implicat en el grup, juntament amb l’Ian, ja que cap dels dos mai vàrem iniciar cap projecte. Haig de reconèixer que en Rob es va decebre profundament quan la seva carrera en solitari no va tenir èxit i estic convençut que mai hauria tornat a la banda si tot hagués sortir com ell havia planejat. Però va cometre l’error de pensar que el seu nom seria més gran que el de Judas Priest. Amb Resurrection en Rob va intentar salvar la seva carrera en solitari després d’intentar-ho amb Fight, Two o com vulgui que es diguin. Va tornar a la pleta del heavy metal després de comprovar que allò era el què volien els fans. En Roy Z va ser fonamental a l’hora de retornar-lo al bon camí. Recordo perfectament les declaracions d’en Rob dient que els Priest no eren suficientment heavies per a ell, així que tornar a fer discos en solitari amb un estil proper al de Judas Priest va ser bastant hipòcrita per part seva.”

Imagen relacionada

Dies després, en declaracions a la revista Riff Magazine, l’Ian Hill responia novament a la pregunta sobre la eventual tornada d’en K.K. Downing al grup, sense negar una possibilitat futura: “És una pregunta difícil de respondre. Ara per ara les parts d’en K.K. les toca en Richie, qui se les ha fet seves i els hi ha imprès el seu propi caràcter. Fent honor a la veritat, no hi ha plans de què en Ken torni, però bé, mai pots dir d’aquesta aigua no en beuré”.


Resultado de imagen de ian hill & kk downing