Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



23 de febrer 2022

En Tipton respon les reitrades acusacions d’en Downing!


Sembla que el trist espectacle del qual parlava en Richie Faulkner la setmana passada, encara té per dies...
En unes recents declaracions a Guitar World, en Glenn ha trencat sorprenentment el seu silenci davant les afirmacions esbombades per en K.K. durant la darrera dècada i les titlla d’“autèntiques barbaritats sense fonaments”. “Mai he volgut iniciar una discussió pública amb en K.K. després de la seva marxa” explica. “Mai he dit res durant gairebé deu anys, però arriba un moment en el què reflexiones sobre coses que s’han dit i que són autèntiques bajanades. Ha arribat el moment de posar els punts sobre les is perquè està dient coses que no són justes. Ha insinuat que ell era el motor que movia la banda i això no és cert. Priest està format per cinc persones que treballen juntes. No hi ha una única persona que carregui els neulers. Ha dit moltes coses que penso que eren per fer-nos enfadar i que responguéssim les seves paraules. Durant molt de temps no ho hem fet, però ja n’hi ha prou. Tinc moltes coses a dir” afirma el guitarrista.


En relació a les acusacions esbombades per en Downing sobre els suposats problemes d’en Tipton amb la beguda, el protagonista és taxatiu: “Tothom sap que això és mentida. Com ja he dit, el fans no són estúpids i m’han vist tocar durant cinquanta anys arreu del món. Sí, m’he pogut prendre un parell de cerveses damunt l’escenari, però res més. Això mai ha afectat un concert o la meva actuació i ell ho sap”.


En aquest lamentable foc creuat, en Glenn no només vol defensar-se, sinó que també treu les ungles i busca desacreditar en K.K.: “Jo acostumava a arreglar els seus solos a l’estudi. Vaig haver de retocar-ne molts per a què valguessin la pena. Mai hagués volgut parlar d’en Ken en aquests termes, però les seves acusacions cada vegada són més absurdes i mereixen una resposta. Ell va deixar la banda. No el vam poder convèncer per a què es quedés. I llavors em va acusar de prendrem sis anys sabàtics per a compondre un parell de discos en solitari. Només vaig gravar aquells discos perquè estàvem en un impàs mentre en Rob es dedicava als seus projectes en solitari.”