Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



11 de febrer 2022

En Richie també hi diu la seva en relació a la frustrada decisió d’actuar com a quartet!


En una entrevista al podcast In The Trenches With Ryan Roxie, en Faulkner va parlar sobre el recent anunci de la banda d’embarcar-se en la següent etapa de la seva gira del 50è aniversari com a quartet. "En Rob em va trucar i em va dir: ‘Falcon, podries fer-te càrrec de totes les parts de guitarra sense comptar amb un segon guitarrista?' I vaig dir: ‘Sí, probablement podria fer-ho. Caldria fer diverses coses de manera una mica diferent amb un parell de pedals més i efectes d’aquest estil'. Com que una vegada els Priest van ser quatre membres, estava pensant en tornar als orígens, amb en Glenn pujant a l’escenari sempre que li fos possible. Crec que aquesta era la idea que tenia al cap. I vaig dir: 'El què vulguis cap. Si això és el que estàs pensant i tots els altres hi estan d'acord, faré el què diguis’. Així que vaig anar a comprar tres pedals harmonitzadors per provar algunes coses. Però al final tot va tornar al punt de partida".
Segons en Richie, segurament hauria estat capaç de treure la major part del material de Judas Priest amb només una guitarra: "Actualment en el setlist que toquem, a part de la guitarra rítmica sota els solos, no hi ha gaires coses d'harmonia", explica. ""Victim Of Changes" potser... He estat tocant cançons de Thin Lizzy en bandes de versions tota la meva vida amb una sola guitarra donant cabuda a les dues parts.”