Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



23 de juliol 2021

"Brothers Of The Road" nou avançament de K.K's Priest.

Abans d'ahir, els K.K's Priest van presentar un nou avançament, aquest cop només en àudio, de "Brothers Of The Road", un altre dels temes continguts en el seu proper debut Sermons Of The Sinner


D'aquesta peça en concret, en K.K. explicava el següent: "Si t'ho mires d'una determinada manera, aquest disc sona com alguna cosa que ja s'ha fet o que s'hauria d'haver fet. Te moltes coses relacionades amb el passat. Per exemple, "Brothers Of The Road". Si elimines la lletra i et quedes només amb la música, podríes estar escoltant "You' Ve Got Another Thing Coming"."
I ahir mateix s'anunciava que la sortida d'aquesta opera prima s'endarreria fins a principis d'octubre, coincidint en el temps amb la publicació del box-set de Judas Priest 50 Heavy Metal Years Of Music. Per alleugerir aquests mesos d'espera, la banda ha anunciat la pre-venda d'una edició en vinil platejat limitada i autografiada, i un pergamí, cargolat sobre un parell de cilindres de ferro per facilitar-ne la conservació, amb les lletres de les deu cançons del disc i que es servirà amb un certificat d'autenticitat i signat per en K.K.