Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 de juny 2021

L'Ian Hill actualitza els plans de gira i... promet sorpreses!


L’Ian Hill, en una entrevista amb en Nick Bowcott de Sweetwater, va recordar quins són els imminents plans de gira dels Sacerdots: "Tenim tancat un festival a la Gran Bretanya anomenat Bloodstock. És a l’agost, la qual cosa és fantàstica perquè ja pensàvem assajar aquí de cara a la propera gira nord-americana a l’èsser l’equip de producció completament britànic. Serà un immillorable espectacle d’escalfament, una gran reintroducció a tot. Serà el primer concert que fem en dos anys. Després enviarem tot cap els Estats Units per iniciar la gira americana, que comença, si no estic equivocat, el 9 de setembre en algun lloc; no recordo on. Abans farem una setmana més o menys d’assajos als EE. UU. I a continuació ens llençarem a la carretera.


Els xous europeus que hauríem d’haver fet aquest any s’han posposat al vinent. Aquest contratemps no ens suposa una gran molèstia ja que la majoria de dates són a festivals que tenen lloc els mateixos caps de setmana any rere any. I després d’això, haurem de veure què passa a resta del món. Encara hem de viatjar, òbviament, a Amèrica del Sud i el Japó, i potser un altre cop als Estats Units. De totes maneres, només vam programar dos trams. Però ara per ara, les dates nord-americanes d’aquesta tardor, són vigents i segures". 


En relació al repertori amb el qual estan treballant, l’Ian comentava el següent: "Sí, hi haurà sorpresas. Hi ha un parell de cançons que no hem tocat mai abans i d’altres que no són massa habituals. Abarcarem tants àlbums com puguem. És difícil, perquè tenim molts àlbums; però procurarem tocar alguna cosa de la majoria de discos. I sí, hi ha un parell de coses que encara no hem tocat i que tots esperem poder fer”.