Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



30 de juny 2021

En Rob tanca definitivament la porta a la participació d’en K.K. a la gira d’aniversari: “L’Andy ocuparà en lloc d’en Glenn. Té la seva total aprovació”.

En Rob va parla amb Metal Pilgrim d’en Glenn i de l’estat de la composició del futur nou àlbum. Respecte a la participació d’en Tipton en el procés de creació i en les futures participacions en directe, en Halford no deixava lloc a dobles lectures: “En Glenn continua sent guitarrista i participant en la composició. Òbviament toca la guitarra de manera diferent a causa de la seva malaltia, amb la que lluita cada dia. Però no està disposats a que això l’aturi. Les seves aportacions seran tan valuoses com sempre. I ho sé del cert perquè estem en contacte i compartim idees, i en Richie està fent el mateix des de Nashville.
Ens reunirem ben aviat perquè tenim el festival de Bloodstock, però abans ens trobarem a l’estudi per a escoltar tot allò que hem recopilat i que ja teníem. Suposo que necessitarem un parell de dies per escoltar-ho tot. En Glenn continua involucrat al 100% en Judas Priest i l’Andy” i aquí és on en Halford posa el toc de gràcia a la desitjada tornada d’en K.K., “segueix cobrint el lloc d’en Glenn amb la seva benedicció. Ho donem pràcticament per fet. I l’Andy té tot el meu agraïment. L’Andy va fer una gran feina durant la gira de “Firepower” i tenim moltes ganes que hi torni a ser en aquesta gira d’aniversari. 

I no oblideu” puntualitza en Rob, “que en Glenn pot aparèixer en qualsevol moment. Toca la guitarra de manera diferent, però no hi ha cap raó per la qual no pugui pujar a l’escenari i tocar. Tinc la sensació que en Glenn farà algunes aparicions puntuals en aquesta gira del cinquantè aniversari”. 
El cantant  tampoc descuida la vessant més emocional: "estic en contacte amb en Glenn durant tot el temps i ell sempre es mostra agraït i commogut pels moments en el quals parlem de la seva increïble i llegendària vida en el metall. Quan parlem d’en Glenn, no només parlem de la lluita que manté en aquest moment, és molt més que això. Abans que el Parkinson està la seva fabulosa demostració de seu talent musical amb la guitarra i aquesta és incomparable”.


En relació al nou disc, redundava sobre el que ha vingut dient en els darrers mesos: “Els ingredients característics de Priest sempre han estat l’energia, el poder del metall i les opcions il·limitades. I res d’això ha canviant perquè en Richie, en Glenn i jo continuem tenint ganes de compondre nou material. Especialment en Glenn i jo portem fent-ho des de sempre, però des de que en Richie està amb nosaltres hem renovat aquesta necessitat. En Richie és una font inesgotable d’idees i riffs. Probablment tindrem un parell o tres de sessions de composició més. Sentim que pràcticament tenim el disc, però som molt autocrítics i analítics amb la nostra feina perquè sabem que tenim un tresor ocult i no volem decebre al món del metall, volem assegurar-nos que té l’essència, les característiques, la classe i la qualitat que tenen tots els discos de Priest. Així que, com dic sempre, estarà acabat quan estigui acabat, però crec que la fi està propera.”