Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



03 de maig 2021

En Ripper interpreta clàssics de Judas Priest i Black Sabbath en un xou a Michigan amb capacitat reduïda.

El passat vint-i-quatre d’abril el Tim va realizar al The Music Factory de Battle Creek, a Michigan, la seva segona aparició en directe (la primera va ser el sis de març a The Token Lounge a Westland, Michigan) i amb capacitat reduïda després de la irrupció de la pandemia ocasionada per la Covid 19. El cantant, acompanyat dels guitarristes Scott Jones i Doogie Manross, el baixista Paul Lewis i el bateria Denny Archer, va tocar The “Hellion/Electric Eye”, “Heaven And Hell”, “One On One” i “Living After Midnight” a la resta final del xou.


Actualment els bars, restaurants, teatres i casinos de Michigan poden funcionar al 50% de la seva capacitat. Els gimnasos poden fer-ho al 30%, mentre que els pavellons i els estadis tenen la capacitat limitada al 20%. Aquest estat va convertir-se en l’epicentre del coronavirus als EE. UU. durant el mes de març, si bé a finals de mes les hospitalitzacions i els ingresos a les UCI mostraven una tendència a la baixa.