Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



01 de maig 2021

En John Hinch ha mort als 73 anys.


Dijous passat, en Rob Halford va confirmar al seu compte d’Instagram Stories la mort d’en John Hinch, el batería que va gravar el primer disc dels Defensors de la fe, a través d’una imatge acompanyada d’emojis.


Unes hores més tard era en K.K. qui retia homenatge a l’instrumentista amb la següent entrada al seu Facebook: “M’entristeix molt saber de la mort d’en John ja que la seva persona va exercir un paper important en la creació i la història de Judas Priest. Tinc molts records dels moments divertits i esbojarrats que vam compartir junts. En John sempre va ser una persona amb la qual hi podies confiar i ho va fer tot tan bé com va poder, inclosa la seva contribució amb la bateria que, mirant enrere només es pot descriure com a impecable. El fet que continués tocant fins els seus últims dies és el testimoni de la seva capacitat, la seva dedicació i el seu amor per la bateria.
Desitjo donar el meu sincer condol a la família d’en John i als seus éssers estimats de part meva i de tots vosaltres.
Descansa en pau, John”.

En Hinch va entrar a Judas Priest als voltant de 1973 juntament amb en Rob, provinent tots dos de la banda Hiroshima. Un any després van gravar Rocka Rolla i dotze mesos més tard va abandonar la formació per, tal i com desvetllava en Halford a la seva autobiografia, diferències musicals i desavinences personals, particularment amb en Glenn Tipton: “Estàvem creixent musicalment i volíem un bateria més compromès per a complementar allò que estàvem fent" narrava el cantant. "Els assajos estaven sent frustrants. En John estava fent mans i mànigues, però no allò que volíem o, si et sóc honest, sonant com creiem que hauria de fer-ho”.