Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



19 de març 2021

En Halford diu "sentir-se orgullós de les noves cançons".

A falta de noves notícies, repetim el mateix amb altres paraules... Això és el que està fent en Halford a les diferents entrevistes on promociona la seva autobiografia Confess. Preguntat pel punt on es troba el nou disc al podcast número 7066 del guitarrista de l'Alice Cooper, In The Trenches With Ryan Roxie, el cantant explicava: «Vam tenir un fructífer període de composició durant el març de l’any passat en el qual encara hi estem treballant. I el que vull dir amb això és que vam estar en Glenn, en Richie i jo junts a l’estudi. Aquesta és la manera que personalment m’agrada per composar. Sóc molt espontani a l’hora d’escriure i abans de treballar amb les lletres i les melodies, estic amb en Glenn i en Richie per a inspirar-me i motivar-me. Aquest és el moment que més gaudim els artistes: ésser creatiu, estar en una habitació amb els teus companys, crear una cançó i desitjar que els fans l’escoltin. Les noves cançons són molt bones. Estic feliç i orgullós del punt en el què estem ara i del què acabarem fent».

«Firepower va ser una gran fita per a nosaltres i estic molt orgullós d’aquest disc» continua explicant el vocalista. «I quan poses el llistó massa alt, pot convertir-se en una cosa perillosa. Crec que pots equivocar-te fàcilment si et concentres massa en les expectatives. Portem molts anys fent això i mai dubtem del resultat final. Sempre hem tocat amb el cor i des de les entranyes».