Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



23 de març 2019

The Priest is back...!


Després del llarg parèntesi, com a conseqüència de la cancel·lació de la gira conjunta amb l’Ozzy Osbourne, Judas Priest ha recuperat la seva activitat en directe amb les actuacions al Download Festival de Sydney i de Melbourne, el passat nou i onze de març. A continuació podeu veure alguns vídeos del xou a la primera ciutat, en els quals els Sacerdots han executat un repertori més reduït que a la darrera actuació a París.










A continuació, la banda ha viatjat fins a Auckland, a Nova Zelanda -en l’única data afegida amb posterioritat a l’anunci de la suspensió de la gira amb l’Ozzy i que ha comptat amb Halestorm com a grup convidat-  per a descarregar un setlist on per sorpresa la peça d’obertura ha estat “Delivering The Gods” i no pas “Firepower” com fins ara. 


Judas Priest








Posteriorment, l’edició japonesa del Download ha rebut la banda a Chiba amb un repertori que recupera "Devil's Child", "Some Heads Are Gonna Roll", "Evil Never Dies", "Rapid Fire" i "Killing Machine", i que serà la darrera actuació fins el mes de maig, ja que a principis de febrer es van cancel·lar els concerts de Judas Priest per Sud-Àfrica compromesos pels dies vint-i-u i vint-i-dos de març, a causa de motius logístics i tècnics aliens. La banda declarava al respecte: “Estem molt decebuts ja que esperàvem amb molt interès actuar a Sud-Àfrica per primera vegada davant dels nostres fans. Hem estat girant pel món durant gairebé cinquanta anys i sempre hem respectat els nostres compromisos, raó per la qual estem molt molestos per aquesta situació”.


Resultado de imagen de judas priest download japan


Per a fer més curta l'espera, podeu veure l'assaig del tema "Rapid Fire" gravat a principis de març a l'estudi d'en Glenn Tipton.