Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



16 de març 2019

Spirits Of Fire i A New Revenge les noves propostes d'en Ripper!


Spirits Of Fire, la formació liderada per en Chris Caffery (guitarrista) i en Tim Owens, i integrada per l’Steve DiGiorgio (baixista) i en Mark Zonder (bateria), finalment va veure publicat el seu debut homònim el passat 22 de febrer de mans de Frontiers Records. 








El nom del grup -extret a última hora d’una de les cançons de l`àlbum- en paraules del propi Caffery: “Té un significat molt positiu ja que segons la tradició aquest és el més poderós d’entre tots els bons esperits, i a la vegada és una imatge metàl·lica molt forta”. La composició de totes les peces han anat a càrrec del guitarrista que explica així el naixement de la seva amistat amb en Ripper: “Si no recordo malament el vaig conèixer a Colònia mentre ell presentava Jugulator amb Judas Priest i jo estava fent la promoció de The Wake Of Magellan. Li vaig donar la benvinguda i ens vàrem fer amics. Anys més tard, Savatage vàrem anar de gira amb els Priest i després vaig acabar tocant en el seu disc en solitari i fent una tour amb ell. És un amic proper i una d’aquelles persones amb les quals sempre havia volgut fer un disc. Així que quan Frontiers em va dir: “Hey, voldries fer un disc amb en Ripper?’ em va semblar una idea fantàstica i tot va concretar amb una trucada”.


L’altre dels projectes en els quals es troba involucrat en Ripper i que veurà la llum discogràfica serà A New Revenge (anteriorment anomenat Project Rock i Rockstar). El disc titulat Enemies & Lovers, que el cantant defineix com a “hard rock clàssic i directe”, va aparèixer el 29 de març a través del segell independent australià Golden Robot Records. A New Revenge està format per en Tim, en Keri Kelly a la guitarra, en Rudy Sarzo al baix (que a causa de problemes d’agenda, no va poder assistir a la filmació dels vídeo-clips i en el seu lloc hi apareix en Phil Soussan) i en James Kottak a la bateria. La intenció de la banda és sortir a la carretera pels EE. UU. durant aquest any i buscar la possibilitat de fer-ho més tard per Europa.






En Ripper a RockEra Magazine explicava el naixement d’aquest treball: “Tot va començar com una banda de rockstars tocant cançons de totes les nostres carreres. Després vàrem escriure el CD, el vam gravar i no puc esperar més per a veure’l publicat”.



Paral·lelament també apareix com a convidat a la cançó "Tarnished Dreams" del disc Imperim de Wall Of Blood, el nou grup d'en Glenn Dover.


Així mateix, en Ripper realitzarà una sèrie de dates en solitari a principis d'abril per Sud Amèrica.

I a partir del 31 de maig s'embarcarà novament a la gira Dio Returns - The Hologram Tour, en la qual compartirà tasques vocals amb en Odi Logan.


Per altra banda, l’estiu de l’any passat, va gravar l’àlbum Gazing At Medussa, a excepció de la cançó que li dóna títol, de la banda americana Tourniquet.