Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



15 de març 2019

Rob Halford deixa entreveure la possibilitat de publicar la seva autobiografia!


foto de Judas Priest.

Això és el que es desprèn de les declaracions que el cantant va fer recentment a The Stuff: “A mesura que passen els anys i has tingut la gran fortuna de formar part d’una banda tan gloriosa com Judas Priest, és fa més important explicar de primera mà la teva pròpia història per a contrarestar la versió que una tercera persona ha fet a través de la recopilació d’entrevistes i declaracions. Segurament per la meva manera de ser i perquè sóc qui escriu les lletres en el grup, crec que la meva biografia serà una espècie de “El senyor dels anells”. Entre la meva infantesa, la meva adolescència i el moment que ara estic vivint, crec que estem parlant de tres volums de heavy metal”.


Respecte a la possibilitat de protagonitzar un futur biopic, en Halford apunta: “Crec que Judas Priest ha tingut una carrera molt interessant. Tenim moltes històries que explicar i hem viscut infinitat de peripècies durant les gires. Qui podria fer de metalgod? No ho sé. Crec que Rami Malek ha fet una gran feina amb el seu paper de Freddie, però estic segur que hi ha algun altre actor que podria vestir-se de cuir i portar el fuet i les cadenes”.