Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



17 de març 2018

Primeres declaracions d'en Glenn Tipton després d'haver anunciat la seva malatia.



Aquestes són les primeres declaracions d'en Glenn després que es fes oficial que no podria sortir de gira amb els Sacerdots a causa de l'avançat estat de la malaltia de Pàrkinson que pateix des de ha deu anys. A continuació reproduïm el comunicat penjat al Facebook oficial de Judas Priest dimecres passat:

"A hores d’ara, molts  de vosaltres ja sabreu que no podré prendre participar en la propera gira de Judas Priest per problemes de salut. Ho sento, però fa quatre anys em van diagnosticar Pàrkinson i el meu especialista em va dir que ja en portava deu patint-lo. Sabia que hi havia alguna cosa que no anava prou bé en la meva coordinació i la meva fluïdesa a l’hora de tocar, però vaig lluitar per a sobreposar-me. Tinc dies bons i dolents però la malaltia és degenerativa i mai ha volgut comprometre la banda de metall més gran del món. És per això que durant els darrers assajos vaig decidir fer un pas enrere y comptar amb l’Andy Sneap. És una gran persona i estic segur que farà una gran tasca; segur que la banda seguirà sent tan forta com sempre.
M’he sentit aclaparat per tot el recolzament i l’afecte que he rebut d’altres artistes i de fans de tot el món, així com de molts amics i maníacs del metall d’arreu. Però no és el final per a mi; encara puc composar i gravar i en els dies bons podré unir-me amb el grup  a l’escenari per a tocar algunes cançons. Però no dubteu que estarà lligat amb els Priest!
Finalment, tot el meu agraïment és per en Rob, en RIchie, l’Ian i l’Scott que han estat sempre al meu costat i m’han recolzat en tot moment. Glenn".