Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



23 de març 2018

"En Glenn continua sent el guitarrista de Judas Priest" assegura l'Andy Sneap.


Poques hores després de què en Glenn Tipton es reunís novament amb els seus companys a l’escenari del Prudential Center de Newark, en Faulkner escrivia al seu compte de Facebook: “És increïble tornar a veure al gran mestre Tipton a l’escenari. Una vegada més mostra el coratge, la determinació i la seva força. El seu amor pels fans i aquesta increïble música que ha ajudat a crear durant dècades és inspirador. Gràcies Glenn, ets un autèntic heroi.”


Respecte al fet de si l’Andy Sneap pot considerar-se o no el nou membre de Judas Priest, en Richie explica: “L’Andy era molt conscient de la situació i aquesta va ser una de les raons per les quals es va confiar en ell. Era sensible a la situació per la qual estava  passant en Glenn i va se la primera i única opció. I va ser en Glenn qui el va suggerir. És un bon guitarrista. És sensible a la situació. No va arribar i va voler assumir tot el protagonisme. En realitat, l’Andy va ser el primer a dir ‘No m’he unit a Judas Priest, estic aquí per a ajudar en Glenn i la banda, però en Glenn continua sent el guitarrista de Judas Priest’. Una vegada més admiro l’Andy per haver llegit tan bé la situació i per aquest motiu crec que confiar en ell va ser l’opció correcta. Tant ell com en Tom Allom són les peces fonamentals que han definit el so del nou disc, obtenint les millors preses de tots nosaltres, el millor so i la millor energia possible. Això és com una família i com ell n’era part, té sentit que estigui onejant la bandera d’en Glenn”.