Traductor

Benvinguts al blog de les biografies musicals relacionades amb JUDAS PRIEST.

La seva creació respon a la necessitat d' anar afegint noves dades que no es troben recollides en les actuals edicions en paper -tant a Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) com a Judas Priest. Los defensores de la fe (Quarentena Ediciones, 2012)-, així com informacions derivades de la seva publicació. Igualment vol servir de nexe entre l'autor i aquells lectors que vulguin expressar-li la seva opinió.

Su creación responde a la necesidad de ir añadiendo nuevos datos que no se encuentran recogidos en las actuales ediciones en papel
-tanto en Judas Priest. Los dioses del metal (Quarentena Ediciones, 2008) como en Judas Priest. Los defensores de la fe(Quarentena Ediciones, 2012)-, así como informaciones derivadas de su publicación. De la misma manera quiere servir de nexo de unión entre el autor y aquellos lectores que quieran expresarle su opinión.



26 de març 2015

Rob Halford signa amb Sony / Legacy per distribuir el seu catàleg en solitari.


Sony Music Entertainment i Legacy Recordings, ambdós de la divisió del segell Sony, han signat amb el déu del metall un acord a nivell mundial pels drets de la discografia dels seus projectes en solitari.
El nou acord  de Legacy/Sony amb en Rob Halford inclourà pràcticament tots els títols dels seus àlbums i de les seves referències audiovisuals -des de 1992 fins els nostres dies- amb Fight, Two i Halford.
El proper títol recopilatori després de The Essential Rob Halford s’inclourà a la col·lecció Playlist i tindrà la seva continuïtat amb un definitiu Complet Albums Box.
La primera d’aquestes antologies es posa a la venda el proper trenta-u de març i serà un doble CD que comptarà amb 30 cançons de les seves tres aventures en solitari. El llistat és el següent:

CD 1
  1. Into the Pit - Fight
  2. Nailed to the Gun - Fight
  3. Little Crazy - Fight
  4. Immortal Sin - Fight
  5. I Am Alive - Fight
  6. Legacy of Hate - Fight
  7. I Am a Pig - 2wo
  8. Resurrection - Halford
  9. Made in Hell - Halford
  10. Locked and Loaded - Halford
  11. Night Fall - Halford
  12. Cyberworld - Halford
  13. Silent Screams - Halford
  14. Betrayal - Halford
  15. Crystal - Halford

CD 2
  1. Sun - Halford
  2. Golgotha - Halford
  3. Slow Down - Halford  
  4. The Hellion - Halford   
  5. Electric Eye - Halford   
  6. Riding On the Wind - Halford  
  7. Metal Gods - Halford  
  8. Breaking the Law - Halford  
  9. Fire and Ice - Halford   
  10. Made of Metal - Halford   
  11. Undisputed - Halford   
  12. Like There's No Tomorrow - Halford
  13. Winter Song - Halford   
  14. Get Into the Spirit - Halford
  15. You've Got Another Thing Comin' - Halford